fbpx

MIKULÁŠSKA OCHUTNÁVKA v Staničnom Pivovare

BRADAČ RAINBOW WARRIOR 12°

sú lode, ktoré majú jednoduché poslania, RAINBOW WARRIOR medzi ne nepatrí, hrdo bráni dobré meno ležiakov v plných oceánoch pivného sveta. Hlási sa ku koreňom luxusnej chuti klasiky, ku ktorej pridáva chuť slobody a svojej jedinečnosti.

 

 

 

 

 

 

 

BRADAČ OCEAN WARRIOR 14°

INDIA PALE ALE lager ťa už po prvom dúšku presvedčí, že bojovať za to, v čo veríš, sa oplatí. Novodobý bojovník stavaný na to, aby s dostatočnou odvahou ukázal svetu, že aj ležiaky sa dajú posunúť do vôd neprebádaných, kľudne si zmeria sily aj so zdanlivo silnejším partnerom.

 

 

 

 

 

 

 

BRADAČ FERRY CHERRY 16°

Zimná limitovaná edícia navarená v štýle milk stout. Vyznačuje sa tmavou až čiernou farbou. Vo vôni nájdeš čokoládové či kávové tóny s jemným náznakom ovocia. V chuti sa spájajú pražené tóny kávy s osviežujúcou, sladko-kyslastým náznakom čerešní. Má plné telo a krémovú penu. Toto dokonale dotvára príjemná horkosť po napití.

 

 

 

 

 

 

 

LAGUNITAS DARK SWAN 18°

Dark Swan je netradičný hybridný ALE, pri ktorého výrobe v Petalume použili bobule červeného hrozna z odrody  petot sirah priamo z Napa valley. Pivo je tmavo fialové. Čierna labuť je silne nasucho chmelená novou, korenistou odrodou chmeľu Pekko a experimentom z Yakima valley v podobe chmeľu s kódovým označením HBC344, ktoré do piva vnáša ľahkú čučoriedkovú arómu. Pivo je jemne kyselkavé a spája sa v ňom pivná rezkosť a vínna zemitosť.

 

 

 

 

 

LAGUNITAS WALDOS 25°

Najviac nachmelené a najviac bláznivé pivo, ktoré každoročne opúšťa brány pivovaru Lagunitas v Kalifornii sa tento rok po prvýkrát dostáva aj na slovenský trh. Táto dvojitá až trojitá IPA jantárovej farby svojou arómou  posunie tvoje limity na nový level poznania. Horkosť, ktorú budeš v iných pivách hľadať len márne, vyvažuje úžasne  plným telom. Waldos je priekopník, ktorý zmätie vaše doterajšie pivné zážitky a zreviduje váš pivný rebríček.