Škola varenia so šefkuchárom Petrom Melkusom

Staničný pivovár uvádza Škola varenia so šefkuchárom Pertom Melkusom

9. PEČENÉ ÚDENE KOLENO S DOMÁCOU ZELENINKOU A HORČICOVÝM CHLEBÍKOM – VIDEO RECEPT

Škola varenia

Ingrediencie – Šalotky 400g – Tymián 20g – Olivový olej 0,5dcl – Maslo 80g – Mrkva 200g – Uhorka 200g – Karfiol 200g – Červena cibuľa 200g – Ocot 1dcl – Cukor 80g – Voda 3dcl – Kopor 50g – Horčicove semiačka 20g – Horčicový chlebík 800g – Hladká múka …

Zobraziť článok

8. KURACI REZEŇ TROCHU INAK NA LÔŽKU Z COTTAGE CHEESE A AVOKÁDA – VIDEO RECEPT

Škola varenia

Ingrediencie – 800g kuracie prsia – Soľ – Korenie – Hladká múka – Olivový olej – 100g slanina Strúhanka: – Biele pečivo – Čerstvé bylinky Príloha: – 3×cottage cheese – 3×zrelé avokádo Postup Kuracie prsia naklepeme prekryté s papierom na pečenie na rovnakú hrúbku.Osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. …

Zobraziť článok

7. TAGLIATELLE POMODORO SO ŠŤAVNATÝM KURAŤOM A SLANINKOU – VIDEO RECEPT

Škola varenia

Ingrediencie – 400g kuracie prsia – 100g plátky slaniny – Soľ – Korenie – Olivový olej – 3 strúčiky cesnaku – 1ks chilli paprička – 400g krájané paradajky v konzerve – 50g bylinky(vňať, bazalka) – 500g tagliatelle – 100g parmezán Postup Osolenú vodu na vyvarenie cestovín necháme zovrieť. Medzi tým …

Zobraziť článok

6. SMAŽENÝ KURACÍ STEAK SO SLANINOVÝMI LAHODNÝMI ZEMIAKMI A FRITOVANOU ZELENINKOU – VIDEO RECEPT

Škola varenia

Ingrediencie – 600g kuracie prsia – 100g hladká múka – soľ – korenie – olej Na prílohu potrebujeme: – 800g zemiaky – 100g hrášok – 100g slanina (prerastaná) – 80g mix cibuľa – 2dcl vývar – 50g maslo – 1 menšia mrkva – 1 menší petržlen – olej na fritovanú …

Zobraziť článok

5. KURACIA ROLÁDA S MOZZARELOU A ŠPENÁTOM – VIDEO RECEPT

Škola varenia

Video sa nachádza nižšie Ingrediencie – 600g prsia – 1dcl olej – Soľ – Korenie – Hladká múka(na obalenie rolky) – Baby špenát 60g – Mozzarella tehla 100g – Karfiol 300g – Perličkové cibuľky 200g – Zemiaky 1kg – Mlieko 2dcl – Maslo 100g – Muškátový orech podľa chuti Postup …

Zobraziť článok

4. KRÉMOVE TALIANSKE RIZOTO S BRAVČOVOU PANENKOU – VIDEO RECEPT

Škola varenia

Video sa nachádza nižšie Ingrediencie – olivový olej 50ml – ryža Arborio 0,5kg – cibuľa 1ks – biele víno 0,2L – bravčová panenka 350g – olej z paradajok 3PL – soľ podľa chuti – zelené nakladané korenie 20 guličiek – drvené paradajky 100g – sušené paradajky 80g – maslo 50g …

Zobraziť článok